Verkkosivuston rekisteriseloste

Verkkosivujen rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste soveltuu henkilötietoihin, joita keräämme verkkosivustomme käyttäjiltä.

Tämä tietosuojaseloste muodostaa Henkilötietolain tarkoittaman rekisteri-selosteen (10 § ja 24 §)

1. Rekisterin pitäjä

Kouta Media Oy
Seminaarikatu 2, 87100 Kajaani
Y-tunnus: 2423017-7

2. Rekisteristä vastaava henkilö

Asiakasrekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö:
Emmi Sipilä, emmi@koutamedia.fi

3. Rekisterin nimi

Kouta Media verkkosivut.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakassuhteen hoitaminen ja asiakasyhteydenpito.

Verkkosivuston analysointi ja tilastointi.

5. Rekisterin tietosisältö

Yhteydenottolomakkeen tietosisältö määräytyy asiakkaan itse täyttämien tietojen pohjalta.

Tietoja voivat olla:

Nimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Yritys tai organisaatio

Lomakkeen kautta saapuva tieto tallentuu Kouta Median sähköpostijärjestelmään.

Verkkosivustolla käytettävien evästeiden ja analytiikkatyökalujen kautta kerättävät tiedot selviävät kohdasta Evästeet ja Google Analytics.

6. Säännön mukaiset tietolähteet

Saamme käyttäjän henkilötietoja käyttäjältä itseltään sivustolla olevan yhteydenottolomakkeen sekä sivustolla olevan Chat-palvelun kautta.

Evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

Google Analytics & LeadFeeder.

7. Sivustomme käyttämät evästeet

Evästeet

Koutamedia.fi -sivustolla käytetään evästeitä (cookies) käyttäjäistunnon ylläpitämiseksi. Eväste on asiakkaan selaimelle lähetettävä pieni tekstitiedosto, joka yleensä sisältää anonyymin tunnistenumeron. Sivuja voi käyttää myös ilman evästeitä, mutta tällöin jotkin toiminnot eivät välttämättä toimi.

Käyttämällä sivustoa annat suostumuksesi edellä mainittujen evästeiden käyttöön. Jos et halua enää hyväksyä evästeiden käyttöä, poista evästeet käytöstä muuttamalla selaimesi asetuksia.

Lisätietoa evästeistä About Cookies -verkkosivustolta

Google Analytics & LeadFeeder

Sivustomme käyttää Google Analyticsia, jonka avulla kootaan tilastollista analytiikkaa verkkosivuvierailuista. Käytämme Google Analyticsin rinnalla LeadFeeder-palvelua jalostaaksemme Google Analyticsin keräämää dataa.

Google Analytics (Kävijätilastojen seuranta)

8. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, pois lukien kohdassa 7. esitettyjen, mahdollisesti käytössä olevien ulkopuolisten
palveluiden keräämä data.

9. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen
ulkopuolelle, pois lukien kohdassa 7 esitettyjen, mahdollisesti käytössä olevien ulkopuolisten
palveluiden keräämä data.

10. Asiakkaan oikeudet

Tarkastus- ja oikaisuoikeus sekä oikeus tulla unohdetuksi.

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Jos tiedoissa on virheitä tai asiakas haluaa poistaa tietonsa rekisteristä, hän voi esittää kohdassa 2. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle asian korjaamista koskevan pyynnön.

11. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto

Manuaalista aineistoa ei ole.

Sähköisesti tallennetut tiedot

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla, säännöllisillä varmuuskopioinneilla sekä muilla henkilödatan
suojaamiseen sekä turvalliseen säilyttämiseen tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Jaa tämä sivu