Verkkosivustot

Mielestämme toimivan verkkosivuston päätehtävinä on

 • Luoda uskottava ja ammattimainen kuva yrityksestä

 • Auttaa yrityksen asiakkaita löytämään helposti haluamansa tuotteet tai palvelut

 • Aktivoida asiakas toimintaan ja generoida lisää kauppaa

Toimintamallimme

Jokainen verkkosivustoprojekti on aina yksilöllinen, mutta yleensä niihin kuuluvat seuraavat toimenpiteet ja työvaiheet:

Määrittely

Käymme kanssasi läpi sivuston uudistuksen tavoitteet, kohderyhmät, tavoitemielikuvan sekä muut oleelliset kokonaisuuteen vaikuttavat tekijät. Määrittely voidaan hoitaa etäyhteyksillä tai tapaamsiella paikan päällä.

Rakenne- ja käyttöliittymäsuunnittelu

Määrittelyvaiheen sisältöjen pohjalta suunnittelemme sivuston rakenteen ja käyttöliittymän. Rakenne- ja käyttöliittymäsuunnittelu tehdään aina asiakaslähtöisesti keskittyen siihen, miten asiakkaasi löytää tuotteesi tai palvelusi ja miten häntä ohjataan haluamaasi toimintaan - oli se sitten ostaminen, yhteydenotto tai videosi katsominen.

Visuaalinen suunnittelu

Kun sivuston rakenne ja käyttöliittymä on hyväksytty, siirrymme visuaaliseen puoleen. Suunnittelemme sivustolle ammattimaisen tyylikkään ulkoasun, joka vastaa tavoitelemaasi mielikuvaa.

Ohjelmointi

Ohjelmoijamme toteuttavat sivuston hyödyntäen uusinta teknologiaa. Toteutamme kaiken täysin responsiivisena, eli sivustosi toimii ja näyttää hyvältä tietokoneella, tabletilla ja puhelimella katsottuna.

Hakukoneoptimointi

Sivuston sisällöt suunnitellaan määriteltyjen hakukonelöydettävyyden tavoitteiden mukaisiksi. Tällä saavutetaan verkkosivustollesi löydettävyyttä Googlessa ja sitä kautta lisää asiakasvirtoja sivustollesi.

Seuranta ja ylläpito

Sivustoon kuuluu Google Analytics -seurantasovellus, jolla pääset seuraamaan käyttäjäliikennettä. Halutessasi myös asiantuntijamme seuraavat asiakkaittesi käyttäytymistä sekä liikennettä ja ehdottavat suositeltavia toimenpiteitä.

Kun sivusto on julkaistu, me huolehdimme siitä että kaikki toimii kuten pitääkin. Mikäli tarvitset neuvoja tai apuja, on asiakaspalvelumme ilmaiseksi käytössäsi, vuoden jokaisena arkipäivänä.

Julkaisuympäristöt

Avoin tai suljettu ympäristö - valintasi mukaan.

Toimimme kahdessa julkaisuympäristössä, avoimen lähdekoodin WordPress-järjestelmässä sekä omaa ohjelmistokehitystämme olevassa Kouta CMS -järjestelmässä.

WordPress

Maailman suosituin julkaisuympäristö WordPress tarjoaa laajat ja monipuoliset sisältöratkaisut yrityksen tarpeisiin. Voit ylläpitää sivustoasi tietokoneella, tabletilla tai mobiililla, mistä päin maailmaa tahansa. Me hoidamme automaattiset versiopäivitykset ohjelmistoon sekä lisäosiin huolehtien, että ohjelmisto on aina ajantasalla.

WordPress

Kouta CMS

Omaa ohjelmistokehitystämme oleva Kouta CMS on todella helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä, jolla pidät verkkosivustosi sisällöt helposti ajan tasalla. Voit ylläpitää sivustoasi tietokoneella, tabletilla tai mobiililla, mistä päin maailmaa tahansa. Järjestelmän sisällöt, toiminnot ja rajapinnat toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kouta CMS

Palvelimet ja tietoturva

Verkkosivujemme ylläpidon lähtökohtana on turvallisuus sekä toimintavarmuus. Käytössämme ovat valikoidut, Suomessa sijaitsevat palvelinratkaisut, jotka ovat nykyaikaisia, nopeita ja tietoturvallisia.

Halutessasi parasta toimintavarmuutta saat palvelinratkaisun, joka on reaaliaikaisesti täysin kahdennettu erillisiin konesaleihin ja on 24/7 ylläpidossa vuoden jokaisena päivänä.

Sinä voit huoletta keskittyä liiketoimintaasi.
Me pidämme huolen siitä, että verkkopalvelusi on toiminnassa.

Ota yhteyttä

Ollaan yhteydessä,
kerromme mielellämme lisää.

Kouta - Jan Arbelius
Jan Arbelius

Kouta Oulu, CEO

+358 50 500 1139
jan@koutamedia.fi

Jaa tämä sivu

 • brändi

 • web

 • verkkokaupat

 • logot

 • valokuvaus

 • kuvankäsittely

 • 3d

 • videot

 • Kuvastot
 • web