VERKKOSIVUSTOT

VISUAALISTA NÄYTTÄVYYTTÄ JA VIIMEISINTÄ TEKNIIKKAA

Suunnittelemme yksilölliset verkkopalvelut aina asiakaslähtöisesti. Mietimme, miten tuotteesi tai palvelusi tuodaan esille, jotta ostamisen kynnys on asiakkaallesi mahdollisimman matala. Luomme ulkoasun ammattimaisen tyylikkääksi ja toteutamme kokonaisuuden uusinta teknologiaa hyödyntäen.

VERKKOKAUPAT

SUUNNITTELUSTA TOTEUTUKSEEN

Toteutamme liiketoimintaasi palvelevat verkkokaupparatkaisut suunnittelusta aina valmiiseen lopputuotteeseen saakka. Verkkokaupan käyttöliittymäsuunnitttelussa keskitymme hyvään ja selkeään käytettävyyteen sekä ostamisen helppouteen. Verkkokauppa-alustoina WooCommerce, Mycashflow tai räätälöidyt kauppasovellukset valintasi ja tarpeesi mukaan.

SEO

HAKUKONEOPTIMOINTI

Hakukoneoptimoinnilla parannamme verkkopalvelusi löydettävyyttä ja autamme tuomaan sinulle lisää asiakasvirtaa.

FACEBOOK

NÄKYVYYS JA KAMPANJAT

Tarjoamme helpon ja joustavan tavan ulkoistaa somen ylläpito. Hoidamme yrityksesi mainonnan, sisällöntuotannon, profiilin ylläpidon ja näkyvyyden Facebookissa.

INSTAGRAM

NÄKYVYYS JA KAMPANJAT

Hoidamme yrityksesi mainonnan, sisällöntuotannon, profiilin ylläpidon ja näkyvyyden Instagramissa. Helppoa, kustannustehokasta ja vaivatonta!

ADWORDS

HAKUSANAMAINONTA

Tuomme verkkopalveluusi lisää asiakasvirtaa Google Adwords -hakusanamainonnan avulla. Suunnittelemme tehokkaat kampanjat ja optimoimme mainontasi tehoa jatkuvasti – haluamasi mediabudjetin puitteissa.

VARAUS- JÄRJESTELMÄT

ONLINE-VARAUSJÄRJESTELMÄT VERKKOMAKSUILLA

Helppokäyttöiset ja tyylikkäät varausjärjestelmät majoitusyrityksille, hotelleille sekä tilojen tai palveluiden varaamiseen. Koudan varausjärjestelmiä käyttää jo 70 yritystä ympäri Suomen.

Ollaan yhteydessä, kerromme mielellämme lisää.

Jan Arbelius

Kouta Oulu Oy, CEO

+358 50 500 1139

jan@koutamedia.fi

Sakari Tuomala

Co-owner, Brands and Concepts

+358 40 556 1464

sakari@koutamedia.fi